De kracht van samenwerking

Samen kom je verder. Als collega’s, maar ook als partners. Inderdaad: partners. Dat is namelijk hoe wij omgaan met onze klanten. We kijken verder dan alleen de uitvoering en denken met u mee. Zo lossen we uitdagingen samen op en maken we onze gezamenlijke klanten blij.

Waarom Van Maanen Solar Solutions?

U zoekt een installateur om solarprojecten binnen de zakelijke markt te realiseren? Het liefst eentje die zowel de montage als het aansluiten van de zonnepanelen op zich kan nemen? Een partner die aan een half woord genoeg heeft en staat voor een veilig en solide eindresultaat?

Welkom bij Van Maanen Solar Solutions

  • Specialist in MKB en agrarische sector
  • Één aanspreekpunt voor uw project
  • 10 jaar ervaring
  • Kwaliteit gegarandeerd

Zekerheid dankzij onze keurmerken

Ons team

Het team van Van Maanen Solar Solutions bestaat uit een groep enthousiaste collega’s die maar één ding wil: Nederland voorzien van zonne-energie. In teams en koppels rijden we door heel Nederland om de daken van bedrijven, boerderijen en schuren te voorzien van zonnepanelen. Omdat we houden van ons vak, zorgen we dat ieder project netjes en veilig wordt opgeleverd.

Nieuwsgierig geworden naar ons werk? We gaan graag het gesprek aan. Neem contact op met een van de collega’s en we staan u graag persoonlijk te woord.

Gerard van Maanen

Eigenaar

Jan van Luttikhuizen

Werkvoorbereider

Willem-Jan Wesdorp

Werkvoorbereider

Kasper Bronkhorst

Adviseur